Prodej rodinného domu, 240 m² - Rogoznica,

Rogoznica, Chorvatsko | 240 m²

ID 00012
Kontakt
850 000 EUR
včetně poplatků, včetně provize

Prodáme krásnou nemovitost v Chorvatsku v Rogoznici, nedaleko letiště Split, pouhých 40 metrů od moře a pláže. Nemovitost je v perfektním stavu, po celkové rekonstrukci, nově zařízená, a nabízí 4 apartmány se samostatnými vchody a terasami. K domu náleží neobvykle velký pozemek 768 m2, s krásnou, zastřešenou letní kuchyní, venkovním bazénem a parkovací plochou pro minimálně tři automobily.
Dům se skládá ze tří samostatných podlaží. V dolním podlaží je umístěna úklidová a technická místnost, i pro úschovu kol, apod. V přízemí jsou dva apartmány, každý s kuchyní s obývacím prostorem, ložnicí, koupelnou a terasou. V horním patře je umístěn jeden velký apartmán s prostorným obývacím pokojem, dvěma ložnicemi, dvěma koupelnami, kuchyní, a velkou terasou s výhledem na moře.
U domu se nachází vedlejší samostatný malý apartmán.
Za domem je vystavěna nová krytá letní kuchyně a venkovní krb, ideální pro společná setkání a vychutnávání si středomořské kuchyně.
Nemovitost poskytuje vše, co očekáváte od pohodové dovolené, je ideální jak pro pronájem jednotlivých apartmánů, tak i pro rodinnou pohodu, kde vás mohou navštěvovat přátelé s naprostým soukromím pro všechny.

KategorieRodinné domy
LokalitaRogoznica, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha240 m²
Plocha pozemku768 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaRekreační
En. náročnost b.G (PENB nedodán)

Vybavení

ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahne
Balkónano
Terasaano
Bazénano (20 m²)
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace

Lokalita

Rogoznica
Chorvatsko
Máte zájem o tuto nemovitost?
Kontaktujte makléře